Bila sam na samom dnu Anabela PALA NAJNIŽE u rijalitiju, pa nakon toga donela ŽIVOTNU odluku - EVO šta se promenilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 12:49

"Bila sam na samom dnu" Anabela PALA NAJNIŽE u rijalitiju, pa nakon toga donela ŽIVOTNU odluku - EVO šta se promenilo

Progovorila je iskreno o svemu.
Poznata pevačica Anabela Atijas osvrnula se na svoje učešće u popularnom rijalitiju "Zadruga", pa otkrila kako je uspela da nađe "svetlost" posle svih teških trenutaka.
Pevačica i bivša zadrugarka bila je gošća u emisiji "Zvezde Granda Specijal", gde je do detalja objasnila zbog čega se povukla iz medija. Kako je istakla, na sve je uticalo njeno učešće u rijalitiju "Zadruga". 
- Valjda svako ima pavo na svoje parče neba. Nikada se nešto nisam bavila time šta rade drugi. Fokusirana sam na sebe i na sebi drage ljude. Volim da su svi ispunjeni. Ima posla. Uvek sam se vodila time da je zlatna sredina za mene najbolja moguća stvar koja mi se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.