Bila sam na SPISKU SAŠINIH LJUBAVNICA Pevačica progovorila o odnosu sa Popovićem - prebledela kad se SUOČILA sa njegovom SUPRUGOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 10:10

"Bila sam na SPISKU SAŠINIH LJUBAVNICA" Pevačica progovorila o odnosu sa Popovićem - prebledela kad se SUOČILA sa njegovom SUPRUGOM

Nije se nadala ovakvoj Suzaninoj reakciji?!

Pevačica Indira Radić otkrila je jednom prilikom da joj je bilo neprijatno kada se našla na istom letom sa Suzanom Jovanović i kada su njih dve u novinama pročitale da se Indira nalazi na spisku ljubavnica Saše Popovića.

Indira je osetila potrebu da se obrati Suzani i da joj pojasni da su ona i Saša samo prijatelji i poslovni saradnici. Jovanovićeva se nije previše potresla zbog tog novinskog članka, već je istakla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je njoj najbitnije da je baš ona supruga Saše Popovića.

- U vreme kad je Saša već peti-šesti mesec bio oženjen Suzanom, ona i ja se nađemo zajedno na jednom letu. Otvorimo novine kad tamo - spisak Saletovih ljubavnica i među njima moje ime. Bože, koliko mi je bilo neprijatno. Onda ja kažem Suzani: "Eto, ti živiš sa Saletom. Verovatno ti je rekao neke stvari o sebi, a sigurno si ga pitala o meni. Verujem da te nije slagao, već da ti je rekao da se nikada nismo zabavljali. Onda meni Suzana baš iskreno kaže: "Znam ja, Indira, sve to, ali me ne interesuje. Meni je važno da sam baš ja od svih tih nabrojanih uspela da budem njegova žena" - otkrila je devedesetih godina Indira, koja je tada iznela sve detalje svog odnosa sa Popovićem:

- Sale je čovek koji svakoj ženi uputi kompliment i to je mnogo lepo jer se žena oseti poželjnom. Sale je, jednostavno, takav. U samom početku naše saradnje raščistili smo neke stvari. Rekli smo - zanima nas posao jer ćemo od toga svi profitirati. Već tada je pao dogovor. Osim posla - ništa više! Baš tako smo oči u oči definisali naš odnos. Sale nikada nije bio navalentan, uvek mi je govorio: "Indira, lepo izgledaš!" Kad god dođem u emsiju, on mi kaže: "Indrira, izgledaš savršeno! To, Indira!" On tako nastupa, ne samo prema meni, nego prema svim koleginicama. Ja Saleta izuzetno poštujem, ali moram da kažem da Saša Popović i ja nismo imali ništa, sem prijateljskog i poslovnog odnosa. On mi je jednom u šali rekao nešto što ću sada da ponovim jer znam da se neće ljutiti: "Indira, napravio sam ti dobru ploču, a ni pipnuo te nisam" - rekla je Indira Radić tada.

Srbija Danas/domaći mediji/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.