Bila sa STARIJIM I OŽENJENIM MUŠKARCIMA, a sada Milijana Bogdanović živi drugačije - NOVI dečko, posao i izgled

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 13:03

Bila sa STARIJIM I OŽENJENIM MUŠKARCIMA, a sada Milijana Bogdanović živi drugačije - NOVI dečko, posao i izgled

Promenila se iz korena!

Bivša takmičarka rijalitija "Parovi", Milijana Bogdanović (26) proslavila se u ovom TV formatu, a gledaoci će je najviše pamtiti po vezi sa pet decenija starijim Milojkom Božićem (78), ali i preljubama koje je pred milionskim auditorijumom priredila svom vremešnom partneru.

Bogdanovićeva trenutno radi kao kondukterka u Užicu, a nedavno se pisalo i da ima 23 godine starijeg dečka.

Milijana je krajem prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa izabranikom, a njih dvoje su se držali za ruke i uživali u kafiću.

- Obožavam autobuse i oduvek sam želela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promenom koju sam napravila - rekla je Milijana nedavno i otkrila da je konačno pronašla svoju ljubav.

- Moj dečko me prihvata takvu kakva jesam, nije osoba iz javnog života, radimo u istoj firmi i odlično se slažemo. Kajem se za mnoge stvari iz svoje prošlosti, mnoge ne bih ni navodila koliko se kajem za njih. Smatram da nikada nije kasno za promene - zaključila je bivša rijaliti učesnica.

Inače, vremešni Milojko nije jedini penzioner sa kojim je Milijana bila u vezi. Bogdanovićka se svojevremeno zabavljala sa penzionerom Milošem (64), a pisalo se da joj je on kupio automobil marke Mercedes.

- Miloš živi u Užicu, odakle su moji roditelji. Tako smo se i upoznali, u kafiću. Sada smo zajedno - rekla je tada Bogdanovićeva.

Ova romansa nije dugo potrajala, a devojka iz Pilatovića na svom Instagram profilu delila je fotografije i sa drugom starijom gospodom.

Takođe, ostala je upamćena i emotivna priča između lepotice iz Pilatovića sa Ivanom Gavrilovićem, u poslednjoj sezoni "Parova". Reper je prevario suprugu sa Milijanom, ali njihova veza nije opstala dugo nakon rijalitija.

- Ivan i ja više nismo zajedno. Želim mu sve najbolje u životu. Ne bih ništa više komenatarisala na tu temu - bila je jasna svojevremeno Bogdanovićeva za naš portal.

Publici će takođe ostati u sećanju Milijanine veze sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem i sa oženjenim Aleksandrom Požgajem u okviru TV formata "Parovi" i to u toku braka sa Milojkom Božićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.