Bila je pozvana, ali RTS ME JE ZAMOLIO... Amidžić otkrio ZBOG ČEGA nije ugostio Teya Dora, već samo Breskvicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 10:20

"Bila je pozvana, ali RTS ME JE ZAMOLIO..." Amidžić otkrio ZBOG ČEGA nije ugostio Teya Dora, već samo Breskvicu

Voditelj je odmah reagovao na optužbe da pobednicu PZE nije pozvao da gostuje u njegovoj emisiji.

Voditelj emisije "Amidži šou", Ognjen Amidžić, oglasio se na "Iksu" (nekadašnjem Tviteru) kako bi odgovorio na očigledno veliki broj spekulacija i raznih komentara zbog toga što u emisiji emitovanoj u utorak, 5. marta, nije ugostio i pobednicu "Pesme za Evroviziju 2024", već samo drugoplasiranu Anđelu Ignjatović Breskvicu.

Kako je javno napisao, Teya Dora je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila pozvana, ali iz razloga koji je naveo - nije došla.

- Pošto pišete kojekakve gluposti, samo da objasnim. U sinoćnu emisiju bila je pozvana i Teya Dora, normalno kao pobednica, ali me je RTS zamolio da za nju bude drugi datum. Tako da ću vam javiti kad bude taj datum - napisao je Amidžić.

Podsetimo, Breskvica je odnela pobedu kada su u pitanju SMS glasovi publike, dok je Teya Dora odnela ubedljivu pobedu kada je u pitanju stručni žiri. Iako je finale PZE bilo pre šest dana, situacija se ne smiruje, a čitava drama je napravljena od strane, pre svega, Breskvičinih fanova koji su izrazili svoje nezadovoljstvo zbog toga što ona nije pobedila.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.