Bila je poznata voditeljka, ŽIVELA U AZERBEJDŽANU: Nedeljkovićeva ponovo u javnosti - DANAS IZGLEDA DRUGAČIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 20:27

Bila je poznata voditeljka, ŽIVELA U AZERBEJDŽANU: Nedeljkovićeva ponovo u javnosti - DANAS IZGLEDA DRUGAČIJE

Sećate li se ove pevačice?

Nekadašnja pevačica i voditeljka Silvija Nedeljković glasom i osmehom osvojila je publiku, ali iako su joj prognozirali uspešnu karijeru, ona se zbog ljubavi odrekla estrade i napustila Srbiju.

Silvija je bila takmičarka treće sezone "Zvezde Granda", a te 2007. godine je u velikom finalu zauzela sedmo mesto. Osim uspešne pevačke karijere, Silvija se oprobala i u ulozi voditeljke u više Grandovih emisija, zajedno sa Nemanjom Stevanovićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Posle “Zvezda Granda”, Silvija je nastavila profesionalno da se bavi pevanjem, ali ljubav ju je omela. U međuvremenu se udala za nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Sašu Stamenkovića sa kojim se ostvarila u ulozi majke i odselila se u inostranstvo.

U jeku popularnosti, preko noći ona je odlučila da je njenom muzičkom radu kraj i da je vreme da tada sa verenikom, danas mužem i ocem svoje dece otputuje u Azerbejdžan. Fokusirala se na porodicu,a po svoj prilici estrada joj mnogo ne fali.

- Naše karijere su zahtevne, mnoge žrtve moraju da se podnesu, ali podržavamo se. Za sada nam ide savršeno. On me često prati na nastupima, što mi predstavlja veliko zadovoljstvo, a i ja idem na njegove utakmice kako bih ga bodrila - ispričala je svojevremeno.

Saša danas igra za fudbalski klub Mladost iz Lučana, te je porodica od skoro ponovo u Srbiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.