Bila je kod mene kući, sa Duškom i decom! Evo šta je Karleuša učinila za svoju takmičarku pred FINALE ZG

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2021, 11:13

Bila je kod mene kući, sa Duškom i decom! Evo šta je Karleuša učinila za svoju takmičarku pred FINALE ZG

Već ima planove sa Belmom.

Muzičko takmićenje "Zvezde Granda" prati se već nekoliko godina unazad, a sinoć se održalo finalno veče.

Pevačica Jelena Karleuša čija su se dva kandidata, Belma Huseinefendic i Nemanja Petrović, takmičili sinoć bila je vrlo uzbuđena.

Ekipa našeg portala Srbija Danas bila je na finalnoj večeri i ispratila sinoćna dešavanja.

Jelena je priznala da je jako vezana za svoje takmičare i da je Belma juče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ceo dan provela kod nje kući.

- Jako sam vezana za svoje kandidate. Belma je ceo dan bila kod mene kući, sa Duškom, sa decom, sa psom se igrala. Napravila sam tako da joj bude prijatna atosfera kao da nije van kuće - rekla je Jelena, a onda je otkrila da li će pomoći Belmi i nakon finala:

- Već sam joj dala predlog za pesmu koju će snimiti posle finala, imamo jako interesantnu ideju za nastavak krijere, ona zaslužuje najbolje.

Karleuša nije htela mnogo da otkriva da li će i sledeće godine biti u žiriju, samo je tajanstveno rekla: "To ćemo videti".

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.