Bila je jedna od najboljih i najlepših glumica na svetu, a onda je odradila toliko plastičnih operacija da je više NIKO ne angažuje!

Izvor: Prva.rs, 17.Okt.2018, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bila je jedna od najboljih i najlepših glumica na svetu, a onda je odradila toliko plastičnih operacija da je više NIKO ne angažuje!

Karijera Meg Rajan se katapultirala u zvezde zahvaljujući romantičnim komedijama kao što su "French Kiss", "Kate & Leopold", "You've Got Mail". Glumica je iznenada nestala jer je znala koliko je Holivud surov prema ženama u određenoj životnoj dobi, pa je odlučila da se podmladi. Želja da zauvek ostane mlada ju je skupo koštala.
Meg Rajan je sredinom i krajem devedesetih godina prošlog veka bila miljenica publike. Simpatična plavuša sa talasastom kratkom kosom, koju je želela >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << skoro svaka devojka, uvek je znala kako da izmami osmeh publici i kako da ukrade svaki filmski kadar kad se u njemu nađe.
"Previše je uradila. To je bio šok za ljude i ona više ne izgleda kao Meg Rajan u koju smo se zaljubili", rekao Džejms Mangold, reditelj filma "Kate & Leopold".
Sve je počelo sa filerom za usne, ali nažalost, Rajan se nije zaustavila samo na usnama.
"Nisu samo usne u pitanju. Nos je drugačiji, jagodice, botoks je više nego očigledan. Ljudi ne shvataju da postoji zavisnost o plastičnoj hirurgiji. Ona nije jedini primer. Obično je to pokušaj da se neka vrsta ličnog nezadovoljstva reši", objasnio je plastični hirurg Mark Roberi.
Karijera je pala u mrak i Rajan je 2006. godine odlučila da usvoji devojčicu iz Kine. Pored sina kojeg je Rajan dobila sa Denisom Kvejdom 1992. godine, glumica se okupirala vaspitanjem i brigom o devojčici kad karijera više nije išla uzlaznom putanjom.
Kad je shvatila da više neće dobijati uloge zbog prevelikog broja operacija posvetila se karijeri reditelja i producenta.
Izvor. Kurir.rs

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.