Bila je NAJOMRAŽENIJA ŽENA nakon rijalitija: Produkcija je surovo kaznila, a njen tadašnji dečko se IZVUKAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 21:49

Bila je NAJOMRAŽENIJA ŽENA nakon rijalitija: Produkcija je surovo kaznila, a njen tadašnji dečko se IZVUKAO

Možemo konstatovati da su spadali u jedan od najpoznatijih i najkonfliktnijih parova na tadašnjoj rijaliti sceni. Njihova ljubav nije opstala, ali karijere su nastavile da napreduju.

Drugu sezonu rijalitija "Farma" obeležili su pevači Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, koji su na imanje ušli kao par. Malo ko je tada očekivao da će njih dvoje napraviti toliki haos u rijalitiju.

Nemanja je tada pred kamerama otvoreno pokazivao ljubomoru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema svima koji se približe Mileni, a prava ludnica nastala je kada je na imanje došao njen bivši dečko, Vladimir Vlada Stanojević.

Pevaču nije bilo nimalo pravo što se našao u ovom trouglu, a njihove svađe bile su prava poslastica za novinare. Kako su konstantno bili pod budnim okom milionskog auditorijuma, svi su imali priliku da vide njihove burne svađe, ali i pomirenja.

Uprkos turbulentnom odnosu i Nemanjinoj ljubomori, Ćeranići, kako su ih svi zvali, tokom trajanja rijalitija uspeli su da prevaziđu probleme, ali ne i da se suzdrže od intimnog čina. Tokom jedne žurke, dok je većina farmera bila pod dejstvom alkohola, Milena i Nemanja su se osamili i sakrili od radoznalih pogleda ukućana i gledalaca. Zaključali su se u kupatilo, gde nije bilo kamera.

Svemu tome prethodila je još jedna svađa, zbog čega su besni ušli u kupatilo i tamo se zadržali više od dva sata, a nakon svega su izašli sa osmesima od uha do uha.

Ipak, konstantne razmirice i ljubomora učinili su svoje, te su Milena i Nemanja odlučili da nakon povratka u spoljni svet svako krene svojim putem.

Kako su sami rekli, po izlasku se dogodila jedna svađa, nakon koje se nisu videli ni čuli deset dana, što se prvi put dogodilo. Zbog toga su nakon dve nedelje rešili da defnitivno stave tačku na svoju dvogodišnju vezu.

Ipak, iako je rastanak bio sporazuman, njih dvoje nisu ostali u dobrim odnosima.

Zbog loše reputacije, Saša Popović, tadašnji direktor "Grand produkcije" tada je odlučio da Milenu Ćeranić i Nemanju Stevanovića izbaci iz ove kuće.

- Mislim da su oni izabrali pravi momenat kada treba mene da izbace iz "Granda". Ja sam bila jedinka za sebe. Jednom prilikom je Saša Popović rekao: "Mi smo Milenu disvalifikovali". Koga si ti diskvalifikovao?! Ja sam pravila sva poštovala i diskvalifikovana sam zato što je nekome smetao moj stav - rekla je Milena pre par godina.

Stevanović je takođe komentarisao svoje nekadašnje učešće u rijalitiju.

- Tada mi se činilo pogrešno, ali je na kraju ispalo da nije bilo. Bila je to lekcija, stvari su došle na svoje, iskristalisalo se - tvrdio je pevač, pa se osvrnuo na izbacivanje iz "Granda":

- Bilo je teško ne samo zbog napuštanja "Granda", otišao sam u drugu produkcijsku kuću, napravio album, vratio se... Skupio sam snagu i nastavio dalje. Drago mi je što mi je Saša Popović, na sastanku kada me je zvao da se vratim u "Grand", čestitao na radu i uspehu koji sam postigao bez njih, ali i na ponašanju. Rekao mi je da je pogrešio i pitao da se vratim, što sam prihvatio.

Milena Ćeranić jednom prilikom se prisetila trauma koje je imala zbog takmičenja u rijalitiju, te dala komentar na svoj status, tada, "najomraženije žene" na javnoj sceni.

- Do skoro nisam ni mogla da gledam tu "Farmu". Imala sam velikih psihičkih problema zbog toga. Kao klinka od 23 godine bila sam "osuđena od javnosti", a zapravo sam imala veliku podršku mnogo inteligentnih ljudi, ali se glas mržnje dalje čuje. Bilo je puno nepravde. Nisam imala priliku da kažem ništa - rekla je pevačica jednom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.