Bila je MEGA POPULARNA, imala MILIONE, a sada je na rubu siromaštva: Surova bolest uništila život pevačice

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 11:10

Bila je MEGA POPULARNA, imala MILIONE, a sada je na rubu siromaštva: Surova bolest uništila život pevačice

Teška sudbina.

Bivša milijarderka, pevačica Šer, napravila je veliku pauzu u karijeri, a sada je na navodno na ivici egzistencije.

Njoj je još krajem osamdesetih dijagnostikovan Epstejn-Bar virus, vrsta herpesa, koja može da uzrokuje otkazivanje organa.

- Bila sam stalno bolesna, skoro da me je ubila upala pluća. Lekari su mi prvo govorili da sam luda i da preterujem, ali ipak su otkrili da sam teško bolesna - otkrila je pevačica stranim medijima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Zbog zdravstvenog stanja Šer je morala da napravi pauzu u karijeri, jer kako više ne može da izdrži nastupe. Kako bi preživela, pevačica jermenskog porekla počela je da snima reklame.

Poslednjih godina, u medijima kruže priče da je Šer potrošila milione na lečenje koje nije dalo rezultate, a da se zatim zabrinula i preostali novac potrošila na kupovinu nekretnina kako bi osigurala najbliže nakon svoje smrti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.