Bila je JUGOSLOVENSKA MERLIN MONRO, a sada je ne biste prepoznali: Ovako DANAS IZGLEDA Tajči!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 12:14

Bila je JUGOSLOVENSKA MERLIN MONRO, a sada je ne biste prepoznali: Ovako DANAS IZGLEDA Tajči!

Pevačicu smo posle dužeg vremena konačno imali prilike da vidimo jednim divnim povodom!

Tatjana Matejaš Tajči bila je prava jugoslovenska senzacija, a onda se naglo povukala sa scene. Bija je jedna od najpopularnijih, ali i najtraženijih jugislovenskih pevačica, a na vrhuncu svoje slave zaludela je i čitav svet.

Zbog autentičnog stajlinga i izgleda, zvali su je srpska "Merilin Monro". Njeni hitovi kao što su: "Hajde da ludujemo ove noći", "Moj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mali je opasan", "Ti nemaš prava na mene" smatraju se pesmama za sva vremena i za sve generacije koje su i danas veoma popularne i slušane.

Pevačica je pre nekoliko dana doputovala u Beograd, gde je odgovarala na pitanja novinara, a povod je njen koncert, koji će se održati u velikoj prestoničkoj dvorani. Tajči je bila vrlo emotivna zbog toga, i u više navrata je zaustavljala suze na konferenciji.

Sa svojim najvećim hitom "Hajde da ludujemo" pobedila je na Jugoviziji 1990. u Zadru. Tajči je bila jedna od najvećih pop zvezda devedesetih godina, a kako je jednom prilikom otkirla bila je žrtva seksualnog zlostavljanja i to kao tinejdžerka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.