“Bila je DEVOJKA ZA JEDNO VEČE, nikad nisam dobio DNK test!” Anelin suprug izneo niz optužbi na njen račun

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2023, 17:23

“Bila je DEVOJKA ZA JEDNO VEČE, nikad nisam dobio DNK test!” Anelin suprug izneo niz optužbi na njen račun

"Vara čitavu naciju!"

Nova učesnica "Elite", starleta Aneli Ahmić, već na samom početku nove sezone podigla je veliku prašinu oko sebe i svog imena.

Ona je tvrdila da je njen suprug Asmin Durdžić oženjen ušao u vezu sa bivšom zadrugarkom Stanijom Dobrojević, te da se predstavlja kao milioner iako to nije, kao i da je navodno u domu ostavio sina, a on je sve to demantovao, o čemu smo već pisali.

Asmin je odlučio da skine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljagu sa Stanijinog imena i demantovao sve što je Aneli navela, podigao tužbu zbog toga što ostavlja dete zbog rijalitija i objasnio ko je ona u stvari.

Aneli boluje od anksioznosti i mora da pije pilule zbog toga i vodio sam je kod hodže da joj pomogne, jer je pretila da će da baci i sebe i dete sa prozora. Dogovoreno je bilo da ću davati svaki mesec 2.000 evra, ako bude kako treba vodila računa o detetu, ali ona mi je prošli mesec uzela 4.000 evra da bi svaku noć izlazila po klubovima, koristila narkotike, a malu ostavljala kod majke. Devojka koja je radila u Švici, bio sam jednu noć s njom i posle je nisam video 3 nedelje, da bih onda dobio vest da je trudna. Ni dan danas nisam dobio DNK. Ali, sramota me je da pričam o tome. Ja radim časno i pošteno, imam preko 100 svojih radnika. A ta vest što je po medijima za 40.000 evra je iz 2012. godine, gde sam pravosnažno oslobođen - rekao je Asmin za "Telegraf".

A post shared by Aneli_Hancy Novi profil (@aneli_hancy)

On je upitan da li je upoznao Stanijinu porodicu, kao i kako se nosišsa time što je ona imala problem da bude sa njim jer je druge vere.

- Ja nisam iz ovog javnog sveta niti želim da sam deo toga, ali ovaj put se ogašavam samo zbog nje, jer ona ništa nije kriva i nije zaslužila ovaj medijski linč. Teško mi je da čitam sve ove laži o njoj, da je ona nekome otela muža, preotela me nekome ili bilo šta slično. Imao sam ja žena posle Aneli za koje je ona znala, ali kao da je dočekla priliku za Staniju da postane i ona poznata i uđe u tu Zadrugu da vara čitavu naciju! Stanija je mene krila od porodice zbog moje vere, a sad čitaju da je preljubnica, rasturačica brakova i sramota me je od njene porodice što moraju sve to da čitaju - rekao je on za pomenute medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.