Bikovića ODUVALA poznata manekenka! Fudbaler pokupio kajmak!

Izvor: Svet, 28.Feb.2020, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bikovića ODUVALA poznata manekenka! Fudbaler pokupio kajmak!

SVET U NOVOM BROJU DONOSI! Umesto trenutno najuspešnijeg i najplaćenijeg srpskog glumca Miloša Bikovića, Sofija Milošević izabrala je fudbalera Luku Jovića, ali joj je Biković ipak dao ulogu u svom novom filmu “Hotel Beograd”.
Teodora i Anđelo žive zajedno? Isplivao dokaz da su opet u vezi?! (PAPARACO FOTKE) O njenom životu se malo zna! Prvog muža ne spominje, drugog ostavila posle 45 dana! “Ana me je VARALA, osećao sam se kao G*VNO!” Darko Lazić otvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dušu!







View this post on Instagram















Mini red dress by @fashionnova fashionnovapartner 🎈🎈🎈
A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Feb 25, 2020 at 8:30am PST


– Miloš je upoznao Sofiju, još dok su se snimale ‘Ubice moga oca i dopala mu se na prvi pogled. Ona stvarno izgleda kao avion, a znamo da Miloš voli devojke manekenske građe. Pri tom, Sofija jako liči na Ruskinju Sašu Lus, top modela, sa kojom je Biković bio u vezi. Nakon toga su se nekoliko puta videli u gradu, ali nije se ništa specijalno dogodilo između njih. Miloš se vratio u Rusiju i počeo da radi na filmu “Hotel Beograd” koji je dobrim delom i sam režirao, ali mislio je i na Sofiju pa joj je u dogovoru sa ekipom dodelio malu ulogu koju bi mogla da iznese. Naravno, čim je dobila poziv Sofija je bila oduševljena. Film ih je na kratko zbližio, svi smo se nadali da će se njih dvoje smuvati i otpočeti vezu, jer je bilo očigledno da se Milošu dopada, ali sve konce mu je pomrsio fudbaler. Odjednom je u svim medijima odjeknula vest da je Sofija sa Lukom Jovićem, što ona kasnije nije negirala, tako se Miloš povukao. U svakom slučaju lep su par bar u filmu. – kaže za magazin SVET izvor blizak glumcu.
The post Bikovića ODUVALA poznata manekenka! Fudbaler pokupio kajmak! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVO KAKO ŽIVI ČOLINA ĆERKA Ona je najpopularnija u društvu, ima svoj auto, putuje i uživa u fotkanju!

Izvor: Svet, 28.Feb.2020

Una Čolić, starija ćerka pevača Zdravka Čolića, nedavno je proslavila svoj osamnaesti rođendan, a sudeći po njenom Instagram profilu, pevačeva ćerka ne krije da voli šminku, izlaske i kameru.. “Ana me je VARALA, osećao sam se kao G*VNO!” Darko Lazić otvorio dušu! Teodora i Anđelo žive...

Nastavak na Svet...

Miloš Biković muvao Sofiju Milošević?! Manekenka ga oduvala zbog Luke Jovića

Izvor: Tracara.com, 28.Feb.2020

Domaći mediji danas javljaju da je Miloša Bikovića oduvala Sofija Miloševića. Ona je izabrala fudbalera Luku Jovića, ali Biković joj je dao ulogu u svom novom filmu Hotel Beograd, uprkos tome. “Miloš je upoznao Sofiju, još dok su se snimale ‘Ubice moga oca i dopala mu se na prvi pogled....

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.