Biće uz Aleks dok se bude PORAĐALA? Filip se sprema za dolazak u Beograd, odlučio da prizna naslednicu: Pao DOGOVOR Nikolićeve i Cara?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 16:55

Biće uz Aleks dok se bude PORAĐALA? Filip se sprema za dolazak u Beograd, odlučio da prizna naslednicu: Pao DOGOVOR Nikolićeve i Cara?

Nikolićeva i Car moraju što pre da se dogovore kako će stvari da se odvijaju, nakon što beba dođe na svet.

Bivši zadrugari Aleksandra Nikolić Filip Car uskoro će se ostvariti u uloži roditelja, a kako domaći medij otkriva on hitno mora da dođe za Beograd kako bi se dogovorili oko priznanja deteta.

Car će u strogoj tajnosti doći u srpsku prestonicu i posetiti Aleksandru.

- Aleksandra je popustila i sad se redovno čuje sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Filipom, oboje žele da beba ima i oca i majku i da oboje funkcionišu upravo zbog deteta. Ona jeste za to da devojčicu Car prizna i da joj svoje prezime, ali o tako važnim temama ne žele da razgovaraju telefonskim putem.Filip joj je rekao da uskoro dolazi i da će o svemu popričati. On ne želi da se zna da će biti u Beogradu, mislim da će sa njim krenuti i njegov najbolji drug. Koliko znam, Aleksandra će pitati Filipa da u aprilu bude uz nju kad se bude porađala, ali to sve kad se budu videli - govori blizak izvor za domaće medije.

Kako dodaje izvor, Aleksandrina majka Slovenka i dalje ne zna da Car dolazi u Beograd, jer ona ni dan-danas ne podržava njih dvoje, kao ni njihovu vezu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Star

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.