Biće kažnjen zbog ovoga: MC DAMIRO SVOJEVOLJNO NAPUSTIO ZADRUGU! (video)

Izvor: Svet, 18.Okt.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće kažnjen zbog ovoga: MC DAMIRO SVOJEVOLJNO NAPUSTIO ZADRUGU! (video)

Veliki šef je poslao pismo kojim je sve zadrugare obavesti da je MC Damiro napustio rijaliti “Zadrugu 2” samoinicijativno.
Zbog nepoštovanja onoga što je potpisao u ugovoru on će biti dužan da snosi odgovornost povodom napuštanja “Zadruge”.
“Ovim vas zvanično obaveštavamo da je MC Damiro samoinicijativno napustio “Zadrugu”, a to je kao što znate protiv pravila učestvovanja. MC Damiro je dvostruko kvalifikovan, a RTV Pink će potraživati 100.000 evra >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jer je ovaj prekršaj napravio u Zadruzi 1″, pročitao je Bane pismo i saopštio da će Mina, Lazar, Zerina biti kažnjeni nedeljnim honorarom.
Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Svetprintscreen
The post Biće kažnjen zbog ovoga: MC DAMIRO SVOJEVOLJNO NAPUSTIO ZADRUGU! (video) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRMI - POKAZAO PARE! Oglasio se Mc Damiro: Istina je da su ga TUKLI NA IZLASKU - u bolovima je! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018

Narod je uz Damira!..MC Damiro je juče, posle nekoliko pokušaja, svojevoljno napustio "Zadrugu", a produkcija je ubrzo objavila da je zbog tog čina diskvalifikovan i da će ga tužiti u iznosu od 100.000 evra zato što je u drugoj sezoni bio bez honorara i odrađivao kaznu iz prve kada je takođe...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.