“Beži da ti ne bih je*ao mamu!” Nikad gora svađa Mikija i Nadežde, posle stravičnih uvreda ona se zarekla da nikad neće progovoriti sa njim! (VIDEO)

Izvor: Svet, 16.Okt.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Beži da ti ne bih je*ao mamu!” Nikad gora svađa Mikija i Nadežde, posle stravičnih uvreda ona se zarekla da nikad neće progovoriti sa njim! (VIDEO)

Prošle noći Bane Čolak je kao ovonedeljni vođa birao potrčka, za prvog potrčka izabrao je Mikija Đuričića, a kako bi bilo što zanimljivije on je za drugog potrčka izabrao Nadeždu Biljić.
– Na žalost gledaocima neće biti zanimljivo, priče neće biti, seksa neće biti – rekla je Nadežda, dok se Miki ubacivao:
 Ja sa tom ženom ne komuniciram. Možda bi bilo zanimljivije da si me stavio sa Brendonom, ja i Bora bi bili zanimljiviji.
– Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << verujem da ću više progovoriti s njim bilo šta, ukoliko se javno ne izvini, ukoliko se ne bude ponašao normalno prema meni, a ne kao prema kur*etini koju je pokupio na Ibarskoj magistrali – kazala je Nadežda.
– Idi leči se, bolje da sam odsekao ku*ac! Žena koja je mene dovela do nervnog sloma, ja kažem beži od mene, ona ide za mnom, ja se udaram kamenom u glavu, ona i dalje ide za mnom, priča o ljubavi! – rekao je Miki.
– Pa ti foliraš da si se iznervirao – rekla je Nadežda.
–  Beži da ti ne bih je*ao mamu! – rekao je Miki.
– Upravo mi je rekao “beži da ti ne bi je*ao mamu”, nemoj da mi spominješ mamu! – vikala je Nadežda.
–  Jeb*m ti i mamu i tatu! – nastavljao je Miki.
Pogledajte kako je to izgledalo:

SvetPrintscreen
The post “Beži da ti ne bih je*ao mamu!” Nikad gora svađa Mikija i Nadežde, posle stravičnih uvreda ona se zarekla da nikad neće progovoriti sa njim! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.