Bez nade za oporavak: Mihael Šumaher i nakon tri godine vezan za krevet!

Izvor: Svet plus, 30.Dec.2016, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez nade za oporavak: Mihael Šumaher i nakon tri godine vezan za krevet!

Mihael Šumaher pre tri godine doživeo je tešku nesreću na skijanju nakon koje nije uspeo da se oporavi.

Legendarni svetski šampion u Formuli 1, i dalje je nepokretan, a porodični advokat porodice Šumaher, potvrdio je informacije da Mihael više ne može da ustane iz kreveta, čak ni uz pomoć lekara specijaliste, koji poslednje tri godine brinu o njegovom zdravstvenom stanju. Prošlo tri godine od stravične nesreće, a porodica Mihaela Šumahera ne gubi nadu, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u njegovom oporavku nema bitnijih pomaka, dok se kolege i saradnici mole za njegovo ozdravljenje i nadaju se da će ga ponovo videti u punom sjaju.

Podsetimo, Mihael Šumaher doživeo je nesreću 29. decembra 2013. godine na skijanju u francuskom Grenoblu. U jednom trenutku legendarni vozač je izleteo je sa staze i sapleo se na kamen, koji ga je odbacio desetak metara u vazduh. Pao je i udario glavom u drugi kamen, a bez obzira što je imao kacigu, posledice su bile dramatične i opasne po život.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.