Bez limita: Snapchat uveo novu opciju!

Izvor: Svet plus, 15.Maj.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez limita: Snapchat uveo novu opciju!

Popularna aplikacija Snapchat napravila je novu promenu, koja menja ono na čemu je ceo koncept njenog rada bio zasnovan.

Naime, kako se navodi, "snapovi" koje pravi više neće morati da traju samo 10 sekundi, već mnogo duže. Zapravo, beskonačno. Ova nova opcija odnosi se samo na slike, doduše, dok će videi i dalje imati istu dužinu trajanja.

Kada napravite "snap" ili fotografiju, možete izabrati opciju "no limit" i ona će tu ostati zauvek:"Svi smo ponekad bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << iznervirani što ne možemo duže da uživamo u Snapovima, čak i kada ih puštamo iznova i iznova, pa smo želeli da vam damo opciju da uživate u Snapovima koliko god želite" stoji u zvaničnom saopštenju iz kompanije.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.