Bez dlake na jeziku: Miljanina majka oplela po učesnicima “Parova”!

Izvor: Svet, 28.Feb.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez dlake na jeziku: Miljanina majka oplela po učesnicima “Parova”!

U toku nedeljnog ručka u program uživo se javila Miljanina mama. Miljana se obradovala toliko da je pustila suzu. A majka je imala važnu poruku za svoju mezimicu i ostale takmičare.
Nemoj draga da jedeš slatkiše, mnogo si se ugojila, jedi voće malo. Ne uzimaj tuđe slatkiše i ostale stvari. Ne obraćaj pažnju na Bumbara on loše priča o tebi, a bolje bi mu bilo da misli na svoju porodicu. Vesna će da pukne od debljine, samo jede. Slađa ti je pravi prijatelj i drži >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se nje“, rekla je Miljanina mama.
Na njenu izjavu Vesna je dala komentar:
Vaša ćerka se podgojila! Beži Miljana od mojih slatkiša i cigareta, poslušaj majku“!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bez dlake na jeziku: Miljanina majka oplela po učesnicima “Parova”!

Izvor: Scandal.rs, 28.Feb.2016

U toku nedeljnog ručka u program uživo se javila Miljanina mama. Miljana se obradovala toliko da je pustila suzu. A majka je imala važnu poruku za svoju mezimicu i ostale takmičare...“Nemoj draga da jedeš slatkiše, mnogo si se ugojila, jedi voće malo. Ne uzimaj tuđe slatkiše i ostale stvari....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.