Bez blama - Anita ZGROZILA čitavu javnost: Kamerile zabeležile UŽASNU scenu, a snimak NIJE za svakoga

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 13:51

Bez blama - Anita ZGROZILA čitavu javnost: Kamerile zabeležile UŽASNU scenu, a snimak NIJE za svakoga

Ona joj je uputila grozne reči.

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Anita Stanojlović Anđelo Ranković su, zajedničkim snagama, napali Bojanu Pavlović, koja od samog početka Elite ima sukob sa njima.

Međutim, Anita je totalno izgubila kompas tokom svađe, pa je Bojani spomenula tešku porodičnu i životnu priču, zbog čega ju je publika žestoko osudila.

Naime, kada joj je Bojana spomenula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << familiju i porodične odnose, Anita je podsetila Pavlovićevu da ona porodicu ni nema, pa ju je nazvala monstrumom:

- Baš fina jedna familija - govorila je Bojana.

- Ti ni nemaš familiju, monstrume - poručila je Anita Bojani.

Podsetimo, Bojana je ispričala kako je njena baba ubila njenog oca, kao i da je njen deda pokušao da napastvuje njenu sestru.

- Tako je rečeno. Imam još dve sestre sa kojima nisam u kontaktu, imale smo i mlađeg brata koji je misteriozno umro i ne znamo kako. Kad se to desilo niko nas od rodbine nije hteo i dali su nas u Suboticu u dom. Sa 3 godine prebacili su nas u Kamenicu i tamo nas je žena koja nas je rodila obilazila i mene je ukrala sa 6 godina, tako da sam ja negde u vreme bombardovanja neko vreme provela sa njom. To je žena koja nam je uništila živote, država je njoj nudila stan i novčanu pomoć da nas zadrži i ona nije htela. Jako sam brzo stala na noge i ko je toj ženi pokušao da pomogne i ona je mene sa - ispričala je ona kroz suze.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.