Izvor: Tracara.com, 26.Jun.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beyonce sa blizancima napustila bolnicu i preselila se velelepnu vilu u Malibuu

(foto: Beyonce.com) Nakon rođenja blizanaca pre skoro dve nedelje, Beyonce je sa bebama izvesno vreme provela u bolnici, ali su nedavno pušteni kući. Kako prenose strani mediji, i mama i bebe se osećaju sjajno, a izvor blizak pevačici i njenom suprugu, Jay Z-ju je za E!News dodao da Beyonce ‘izgleda sjajno i da sija’, kao i da je ‘sjajno raspoložena i potpuno smirena’. Prema izveštaju Daily Mail-a, par se sa decom nakon izlaska iz bolnice smestio u velelepnu vilu u Malibuu, čije iznajmljivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << košta 400.000 dolara mesečno, a u njoj planiraju da ostanu do kraja leta. Imanje na kom se vila nalazi prostire se na preko 2.5 hektara, i poseduje baštu sa ružama, teniski teren, kućicu pored bazena, i brojne druge pogodnosti u kojima će poznati par uživati. Kako izgleda ova skoro 55 miliona dolara vredna nekretnina, progledajte ovde.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

LUKSUZ OD MALIH NOGU Zavirite u raskošnu vilu u kojoj će odrastati blizanci pop dive

Izvor: Blic, 27.Jun.2017, 09:03

Pre skoro dve nedelje, pop diva Bijonse donela je na svet blizance, kojima su ponosni roditelji dali imena po sebi, a kako izveštavaju strani mediji, par je odlučio da novođene bebe dovede u raskošnu vili u Malibuu...Iako lekari još uvek nisu uspeli da otklone zdravstvene komplikacije koje su nastale...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.