Besno se obratio svojoj ženi direktno preko kamere - Lepi Mića se razljutio kad je saznao, krenuo da vređa

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 21:56

Besno se obratio svojoj ženi direktno preko kamere - Lepi Mića se razljutio kad je saznao, krenuo da vređa

Poznati pevač i rijaliti učesnik ima stabilan brak,a li nije očekivaoi

Lepi Mića je rijaliti zvezda koja je učestvovala u svih 7 sezona "Zadruge", odnosno Elite, kako je ovaj rijaliti preimenovan. Poznati pevač je više decenija u braku, a njegova bračna zajednica, navodno, opstaje i dalje iako je Mića već sedam godina u rijalitiju.

Mnogi sumnjaju da je Mića uopšte u braku, te se nagađa da ga je žena odavno napustila a da on živi u iuzijama i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << laže narod. Mića je više puta demantovao ovu priču. Sada je odlučio da se obrati svojoj ženi i da joj čestita 9. mart umesto 8. marta i internacionalnog dana žena.

- Ja mojoj supruzi nikad ne čestitam 8. mart jer je to za mene šuplja priča. Ona je za mene uvek 8. mart i sad ću reći, Snežana, volim te najviše na svetu. Što sam stariji sve te više volim - rekao je Lepi Mića.

- Oni nemaju da kažu lepo jedno o drugome ništa - rekao je Đedović.

- Đedoviću, molim te. Ja kad sam bio mlad i kad sam bio zaljubljen meni je moja supruga pevala: Otkada sam se u tebe zaljubila. Mislio sam da čete vi da pevate to danas, ali vaš briga - rekao je Mića razačarano.

Pošto su ga svi redom prekidali u izlaganju, Mića je bio jako besan te je vređao i psovao svoje cimere.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.