Besna Kaća urlala na Popovića zbog Rade Manojlović

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besna Kaća urlala na Popovića zbog Rade Manojlović

Tihi rat Rade Manojlović i Katarine Grujić kulminirao je pred snjimanje emisije "Grand specijal".

Kaća je stigla tačno na vreme našminkana i obučena, za razliku od Rade, koja je zakasnila, zbog čega je Grujićeva napravila scenu kod organizatora.

Ona je vikala kako je veća zvezda od Rade, a ipak dolazi na vreme, a Manojlovićki se uvek prašta i gleda kroz prste što kasni. Organizatori su pokušali da smire sitaciju i više puta zvali Radu na telefon, ali se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ona nije javljala. Tek kada ju je Saša Popović okrenuo i rekao joj da snimanje počinje, stigla ona ili ne, Kaći je bilo malo lakše.

Tokom emisije njih dve su komunicirale, ali na distanci.

- Stigla sam skoro sat vremena pre Rade, a snimanje zbog nje nije počelo. I Popović se naljutio što kasni. Ma dokle će, bre, sve da joj se toleriše, muka mi je više od toga! Rada jeste dobar čovek, ali nimalo nije kolegijalna, ne razmišlja o drugima i ne poštuje ničije vreme. Posle emisije smo nas dve pričale i ona mi je objasnila da nije stigla na vreme, ali da je bila u šminkernici i čekala poziv od Saše kako bi došla u studio. - kaže Katarina, a Rada priznaje da je sve bilo namerno kako bi joj vratila milo za drago.

- Neka sada Kaća vidi kako to izgleda. Ona je meni uletela u termin za šminkanje iako sam žurila u emisiju, ali ja nisam svađalica, pa sam ćutala. I nisam kasnila, bila sam tu, samo sam čekala poziv da siđem. Vidite i da sam kosu skratila, znači menjam svoj život iz korena i neću da mi iko više govori kako sam neodgovorna i kako kasnijm, Znači, stigla sam na vreme ali bila sam na spratu u šminekrnici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.