Beogradski pobednik 6.11 u Domu sindikata

Izvor: Poznati.info, 01.Nov.2013, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski pobednik 6.11 u Domu sindikata

Dodela nagrada ”Beogradski pobednik” tradicionalno će se održati i ovde godine  6.11 u Domu sindikata. Kao i svake godine biće dodeljene nagrade svima onima koji su postiglu uspeh u godini koja je iza nas.

Reklama za ovu manifestaciju već je krenula da se vrti na svim TV stanicama. Organizatori najavljuju dolazak velikih imena naše estrade. Bugarska pevačica Andrea pravo je iznenađenje za sve poklonike njene muzike našim prostorima. Riblja Čorba primiće nagradu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << dugogodišnje trajanje na domaćoj sceni. Tu su još i Dženan Lončarević, Željko Vasić, Danijela Petković, Neda Ukraden, Rada Manojlović, Ivana Elektra, Cvija, Đus, Tina Ivanović, Šako Polumenta, Stoja, Mile Kitić…

Svi oni koji žele da se druže sa svojim žvezdama tokom ove večeri, karte mogu nabaviti na biletarnici Doma sindikata. Organizatori najavljuju pravi spektakl i ove godine. Dosta muzike, zvezda, ali i onih koji to tek treba da postanu.

Autor: Goran, Foto: Screenshot/ Youtube

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.