Beogradski festival igre i na Trgu Republike putem Vip 4G mreže

Izvor: Svet, 23.Mar.2017, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski festival igre i na Trgu Republike putem Vip 4G mreže

Otvaranje četrnaestog Beogradskog festivala igre, po prvi put će biti dostupno ljubiteljima igre i van pozorišne sale.
Nastup Baleta Britanske Kolumbije iz Vankuvera na velikom platnu mogu da prate svi oni koji u petak, 24. marta u 20 časova dođu na Trg Republike.

Događaj je organizovan zahvaljujući Beogradskom festivalu igre, Gradu Beogradu i kompaniji Vipkoja putem svoje brze 4G mreže direktno prenosi ovaj događaj iz Sava Centra.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Počinje 14. Festival igre

Izvor: SEEcult.org, 23.Mar.2017

Dobitnik nagrade Beogradskog festivala igre (BFI) “VIP poziva” Branislav Henselman, izvršni direktor Baleta Britanske Kolumbije (BC) iz Vankuvera koja će otvoriti 24. marta 14. BFI, izuzetno je pohvalio program tog festivala, ističući da je važan ne samo za Beograd, već za ceo region...Henselman...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.