Ben Aflek i Dženifer Garner ponovo žive zajedno?

Izvor: Svet, 11.Okt.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben Aflek i Dženifer Garner ponovo žive zajedno?

U javnosti se pojavila vest da Dženifer Garner i Ben Aflek ponovo žive zajedno, što je potvrdilo nekoliko izvora bliskih paru, a postoji i mnoštvo fotografija koje dokazuju da glumački par provodi mnogo vremena u porodičnom domu koji je smešten u blizini Los Anđelesa.
Međutim, za sve one romantične duše koje i dalje veruju da će se oni pomiriti od toga, nažalost, nema ništa. Njih dvoje, jednostavno, nastavljaju da zajedničkim snagama odgajaju svoju decu kao i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << proteklih 10 godina.
Aflek, zapravo, živi u iznajmljenoj kući koja se nalazi u blizini njegovog nekadašnjeg doma kako bi uvek bio u blizini njihove dece.
“Ipak, to nije samo zbog dece. To je i zbog nje. Iako njihov brak nije bio osuđen na duže trajanje njih dvoje će ostati prijatelji celog života”, navodi jedan od suseda za People magazin.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ben Aflek i Dženifer Garner ponovo žive zajedno?

Izvor: Scandal.rs, 11.Okt.2015

U javnosti se pojavila vest da Dženifer Garner i Ben Aflek ponovo žive zajedno, što je potvrdilo nekoliko izvora bliskih paru, a postoji i mnoštvo fotografija koje dokazuju da glumački par provodi mnogo vremena u porodičnom domu koji je smešten u blizini Los Anđelesa...Međutim, za sve one romantične...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.