Belma Tvico Stambol specijalna gošća Fashion Weeka u Novom Sadu (Foto)

Izvor: Svet plus, 06.Okt.2014, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belma Tvico Stambol specijalna gošća Fashion Weeka u Novom Sadu (Foto)

Etablirano ime bh. modne scene, kreatorka Belma Tvico Stambol, specijalna je gošća - kreator Fashion Weeka u Novom Sad, koji sa modnim revijama počinje 18. oktobra.

Naime, na poziv organizatora najuticajnija kreatorka BiH, ali i šire, čiji je modni brend već godinama ekvivalent prestiža i stila u regiji, zvanicama fashion weeka u Novom Sadu pokazaće premijerno svoju novu kolekciju visoke mode.

Belma Tvico Stambol nedavno je potpisala ugovor sa agencijom iz Londona >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << oko plasmana nove kolekcije visoke mode za svetsko tržište. Radila je nekoliko godina za modnu kuću Big Star, ali i imala modne revije širom sveta. Belma je nedavno boravila u Milanu, centru svetske modne industrije, kako bi, kaže, uporedila svoju novu kolekciju koju će pokazati premijerno u Novom Sadu, sa novitetima na nedelji mode.

"Već sam na neki način pobrala kritike javnosti, jer je moja sestra Aida u Milanu nosila kreacije iz moje nove kolekcije. Zanimljivo je da je svaki put svojim stajlingom Aida oduševljavala modne fotografe i blogere", kaže Belma koja je posetila modne revije brendova Fendi, Roberta Cavallija, a imala je i blizak susret sa Heidi Klum.

"Kada se pojavila na modnoj reviji Roberta Cavallija, izazvala je pravu pometnju. I njoj je, kao i meni, Roberto Cavalli omiljeni dizajner pa ga je svojim dolaskom želela podržati. Imala je na sebi sjajno odelo iz Cavallijeve nove kolekcije i zaista je blistala", kaže Belma Tvico Stambol.

Autor: B.B.

Foto: Promo

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.