Bela kuća se TRESE - Ša ŽESTOKO ZAPRETIO Urošu, UNEO mu se u lice zbog spominjanja Vanje i najavio HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 21:04

Bela kuća se TRESE - Ša ŽESTOKO ZAPRETIO Urošu, UNEO mu se u lice zbog spominjanja Vanje i najavio HAOS

U kući odabranih nastala je pometnja kada je Nenad Aleksić Ša, zbog jučerašnjeg sukoba sa Urošem i danas nastavio da viče. Sada mu je pripretio da više ne sme da spominje Vanju, jer će napraviti haos.

Nenad Aleksić Ša jutros je ušao u žestok konflikt sa Urošem Stanićem, te je tom prilikom veoma besan pričao sa Odabranima o njihovom sukobu.

Čim ga je ugledao na vratima Odabranih, Ša mu je uputio salvu uvreda, te mu je čak i obećao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će ga pratiti u stopu i da će mu poželeti svako jutro, dan i veče psovkama.

- Gde si odrone ljudski, gde si smrade jedan - rekao je Ša.

- Je l te j**ao tata u dupe, j**ala te i mama tvoja - rekao je Ša.

- J**em li ti ja mater znaš, još jednom uzmi Vanju u usta, izobličiću te - zapretio mu je Nenad.

S tim u vezi, Ša se izdrao na njega u garderoberu Odabranih, te mu je čak i saopštio da ne sme više da uzima njegovu, sada već bivšu, suprugu Vanju Ignjatović u usta.

Kako će teći ovaj odnos i sukob ostaje nam da ispratimo.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.