Bekam ljut na medije: Nećete me učiti kako da vaspitavam svoje dete

Izvor: Svet, 11.Avg.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam ljut na medije: Nećete me učiti kako da vaspitavam svoje dete

Nekadašnji fudbaler Dejvid Bekam burno je reagovao na pisanja medija o njegovoj ćerkici Harper.

“Zašto ljudi misle da imaju pravo da kritikuju roditelja i njegovu decu bez ijedne činjenice? Svi koji imaju decu znaju da kada se ona ne osećaju dobro ili imaju temperaturu, učinićete bilo šta za njih što ih smiruje na najbolji način, a uglavnom je to cucla. Dakle, treba dva puta da razmislite o tome šta govorite tuđoj deci jer nemate pravo da me kritikujete >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kao roditelja”, poručio je Bekam putem Instagrama.
Dejvid i Harper sa cuclom u ustima fotografisani su proteklog vikenda u Zapadnom Holivudu. Fotografije su dovele do medijskih napisa koji sugerišu da bi zbog cucle Harper mogla da razvije smetnje u govoru ili probleme sa zubima kasnije u životu.
Bekamova objava na Instagramu prikupila je veliki broj lajkova, a većina mu je poručila da su njegovoj strani.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.