Bebičina devojka reagovala na njegove SUZE zbog Miljane - suočila se sa Kulićevom, pa isprozivala Zolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 11:08

Bebičina devojka reagovala na njegove SUZE zbog Miljane - suočila se sa Kulićevom, pa isprozivala Zolu

Teodora ima puno razumevanja za Nenadov odnos sa Miljanom.

Zadrugari su noćas tokom nominacija iznosili svoje mišljenje o Lazaru Čoliću Zoli i Miljani Kulić. Voditeljka je na kraju večeri otkrila da ove nedelje ipak neće biti izbacivanja.

Nenad Macanović Bebica je tokom svog izlaganja o Miljani zaplakao, a potom je i ona pustila suzu kada je on priznao da je voli kao osobu. Njegova devojka, Teodora Delić, prokomentarisala je ovu situaciju. Odnos Teodore i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bebice se menja iz minuta u minut, čas su zajedno, a čas raskidaju. Teodora se suočila sa Kulićevom nakon što je Nenad plakao zbog nje.

- Smatram da je Miljana dobra osoba u duši. Sve što je bilo između nas ne mogu da joj zamerim. Zaplakala sam jer vidim da je Nenadu teško i kapiram i razlog. Drago mi je što je tu setnost koju sam mu primetila u očima pokazao. Rekla sam mu da ni ne treba tako prema njoj da se ponaša, bilo mi je odvratno da je vređa. Isto tako i sa Miljanom pre neki dan u pušioni ona me je pitala zašto je mrzi, a ja sam joj rekla da znam da je ne mrzi. Smatram da ima emociju u smislu šta je sve bilo između njih i ja to poštujem i sve razumem. Miljana mislim da si i osetila da nemam loših emocija prema tebi, naše rasprave su bile iz tvoje sujete u tom trenutku prema meni zbog tog mog i njegovog odnosa. Da je Miljana Kulić biti lako Miljana Kulić bi bio svako. Nikad nisam pokušavala niti mogu i želim da glumim Miljanu - rekla je Teodora.

- Zola smatram da je veliki folirant i ozbiljan glumac i jedna seljačina brate. Ponašanje mu je katastrofa. To što je rekao da misli da bi sa mnom mogao da bude za 24 sata ja mislim da ne bi mogao ni da mi priđe. Da sam mu dala malo povoda mislim da bi krenuo u akciju da bi dokazao to - rekla je Teodora.

- Zato ti meni ne daješ povoda - rekao je Zola.

- Nemoj da se tripuješ i umišljaš. Smatram da samo bacaš rovce - rekla je Teodora.

- Da pustim da me ližeš kao Takija - rekao je Zola.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.