Bebica strelja pogledom... Teodora ga izvređala najstrašnije, a o njegovoj reakciji pričaju svi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 10:44

Bebica strelja pogledom... Teodora ga izvređala najstrašnije, a o njegovoj reakciji pričaju svi (VIDEO)

Unervozio se.

Zadrugari su sinoć nakon Izbacivanja igrali dobro poznatu Igri istine, a mnoge stvari su tom prilikom izašle na površinu... Lepi Mića je iskoristio priliku da postavi pitanje Teodori Delić, koja je ranije u toku dana iznela gnusne uvrede na račun Nenada Macanovića Bebice.

- Da li bi mogla u spoljnom svetu da budeš sa nekim u bilo kakvoj vezi, a da imaš takvo mišljenje o njemu? - pitao je Mića Teodoru.

- Meni je to danas izletelo, ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to nisam stvarno mislila. Da mislim tako ne bih provodila vreme sa njim, družila se i spavala u istom krevetu sa njim, to mi je izletelo u trenutku, to je bio trenutak nepažnje eto... - pokušala je da objasni ona.

- Kad bi mi prišao neko kao što je Nenad, ne mislim da je on nešto loše, ali kada bi mi prišao u spoljnom svetu neko kao on, bio bi "oduvan". Smatram da nas je ovaj prostor više zbližio, napolju ne bih bila sa njim, jer napolju prosto ne bi mogao ni da mi priđe. Pošto mi je ovde prišao i pošto sam ga ja prihvatila, ja sam se isto vezala za njega, tako da eto to je istina živa - poručila je Teodora.

- Verujem joj zato što ovo nije prvi put  da ona ima neki ispad, i više puta sam joj rekao da mora da vodi računa o tome šta ovde priča. Mora da povede malo računa o tome da ne bi dolazilo do ovakvih situacija - poručio je Bebica vidno nervozan.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.