Bebica ne sme da bude DISKVALIFIKOVAN: Ukoliko napravi ovu FATALNU GREŠKU, u spoljnom svetu mu se crno piše?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 14:25

Bebica ne sme da bude DISKVALIFIKOVAN: Ukoliko napravi ovu FATALNU GREŠKU, u spoljnom svetu mu se crno piše?

Ovo je prvi put pušteno u javnost.

Takmičar "Elite" Nenad Macanović Bebica ponovo je jedan od najaktuelnijih učesnika rijalitija. Njegov odnos sa Teodorom Delić nedeljama unazad intrigira narod, a njihove svađe zbog Nemanje Gačića sve su češće.

Sinoć se u "Elitu" doselila Miljana Kulić, a Bebica je doživeo slom, kako je ona diskvalifikovana zbog nasrtaja na njega. Mediji su posetili njegov kraj, a uspeli su da porazgovaraju sa njegovim komšijom, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispričao da je Macanović u velikom problemu.

- Duguje, ali ne zelenašima. Duguje jedno 100.000 evra, kupio neke autobuse. A znam da nije viđao decu, to je istina. Njegovi su ga se odrekli, strašno, zbog rijalitija. Ali on mora, da bi vratio dugove. Ne znam... - ispričao nam je Bebicin komšija.

- Njegov ćale Toma se bavi ventilacijom, imaju zgradu tamo. Otac mu je dobar kao hleb, i majka Slavka isto. Sestra mu se zabavljala sa nekim tipom, ovaj je lagao da će da se razvede. Taj je vozio autobuse, onda Bebica sa njim kupio. Lepo im je krenulo, a posle... Posle, brate mili... - nastavlja komšija.

- Nije bio sad kad je bio napolju. Meni glupo da pitam, obično ga viđam na slavama - otkrio je Bebicin komšija za Republiku.

Podsetimo, Bebica je sinoć prebledeo kad je ugledao Miljanu na vratima Bele kuće, a Teodora ga je sve vreme pridržavala. Sve vreme je sebi gunđao u bradu, a u više navrata je zatražio pomoć obezbeđenja, kako ne bi došlo do okršaja.

Srbija Danas/Republika/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.