Čovek kao Bebica se jednom rađa - Nenad dobio neočekivano priznanje spolja - Niko mu nije ravan

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 16:40

Čovek kao Bebica se jednom rađa - Nenad dobio neočekivano priznanje spolja - Niko mu nije ravan

Postao jedan od najboljih rijaliti takmičara.

Stefan Miloševič Panda i Stefan Kandić Kendi ugostili su u svojoj emisiji „Pitam za druga“ na RED TV Sanju Grujić i Marka Stefanovića, rijaliti par kojije odoleo mnogim trzavicama u svojoj vezi.

Iako su mnogi sumnjali u njihove emocije, ispostavilo se da je njihova veza jača nego pre.

Njih dvoje su tom prilikom progovorili o Nenadu Macanoviću Bebici.

„Mislim da se čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao Bebica jednom rađa i jednom pojavljuje u rijalitiju. Dve godine je mudro ćutao i kupio svo znanje od Miljane i Marije, i sada je bacio keca iz rukava – niko mu nije ravan.“ – rekla je Sanja.

Grujićeva je, kako kaže , prošle godine najgore uvrede doživela baš od Bebice – kada kod ga je branila od Marije i Miljane. Tvrdi da je Bebica vrlo namazana osoba, da ima odlična zapažanja i da je koristio situaciju da se za njega čuje.

Marko se nadovezao na Sanjino izlaganje o Bebici.

„U prošloj sezoni imao sam sa njim sukobe, jer je vređao Sanju. Ne gotivim ga zbog svega šta je pričao o Sanji. Prema njemu i Miljani uvek sam bio prijatan i dobar i nikada za crnim stolim nisam želeo o njima ništa da pričam, dok su oni nas najgore komentarisali. Ne dopada mi se uopšte. “

Detaljnije u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.