Bebica NAPUŠTA Elitu? Doživeo nervni slom uživo u programu: Grebaću noktima na vrata dok me ne DISKVALIFIKUJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 22:16

Bebica NAPUŠTA "Elitu"? Doživeo nervni slom uživo u programu: "Grebaću noktima na vrata dok me ne DISKVALIFIKUJU"

Popustile mu kočnice!

Učesnik "Elite" Nenad Macanović Bebica doživeo je nervni slom posle emisije "Gledanja snimaka".

Naime, nakon što je Teodora Delić počela da priča da bi je proganjao u slučaju da raskinu, njemu se sve skupilo nakon peckanja bivše devojke Miljane Kulić, pa je napravio haos.

Ne mogu da verujem da me dve žene ovako leraju i nerviraju! Otići ću odavde! Treba mi mir! Ostaviću vas ovde sve i ima da odem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preko ograde! Grebaću noktima na vrata dok me ne diskvalifikuju! Pustite me na miru i Miljana i ti Teodora. Miljana me pecka i kad je diram i kad je ne diram - urlao je Bebica, pa je Delićka brže bolje potrčala da ga smiri:

- Jao, ajde ne preteruj! Nema potrebe da dramiš! Period ti je takav da si nervozan. Kad ustanem da komentarišem i pričam o tebi to je zato što me je voditelj pitao, a ne zato što sam nešto htela da provociram.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.