Bebica ISKRENO o vezi sa Teodorom Delić - Priznao zbog čega ima STRAH od Miljane

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 15:55

Bebica ISKRENO o vezi sa Teodorom Delić - Priznao zbog čega ima STRAH od Miljane

Bio je potpuno otvoren...

Nenad Macanović Bebica je u Rajskom vrtu razgovarao sa Drvetom Mudrosti o svojoj vezi sa Teodorom Delić, ali i o pojedinim takmičaraima.

On je iskreno progovorio o njihovom odnosu i dao svoj sud.

- Otkad smo Teodora i ja u vezi sve mi je lepše. Imamo neke sitnice, ja se hvatam za glupost, to mi smeta...

- Generalno ne mislim da su svi protiv naše veze, on svojim postupcia odaje takav utisak. Moje mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da se stvarno zaljubila i vezala, ne mislim da je zbog toga. Mislim da je iskrena u svemu što radi.

- Nemam sumnje, ali me poremete na trenutak neke izjave. Ja mislim da za dva meseca bolje poznajem teodoru, nego što je Slađa zna.

I na nju utiču komentari, pada u paranoje. Na nju najviše utiče Miljana. Gde god se okrenem ona prati da li je gledam i slušam.

- Stvarno ne pratim Miljanu, ali imam strah da ne napravi ponovo neki cirkus. Svaki put kad sam

Čudno mi je to da sada tako pričaš o Miljani? - dodalo je Drvo.

- Ma ja kada presečem jednom, presekao sam. Mene to ne zanima, niti bilo šta. Šta više ja sam sa Zolom okej, ona malo pecka, ali mene to ne zanima. ja neću da diram. Mene zanima Đedovićvemo miljenje, a ne Zolino. Njegovo mišljenje me baš ne zanima- rekao je Bebica, pa se osvrnuo na njegovu vezu sa Teodorom.

- Ona je zaljubljena i to mi je priznala, i to baš i da joj je baš bitno i da se sačuvamo ovde lepo.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.