Beba samo što nije: Mirka Vasiljević broji dane do porođaja!

Izvor: Svet, 19.Okt.2011, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba samo što nije: Mirka Vasiljević broji dane do porođaja!

naslov: 
Beba samo što nije: Mirka Vasiljević broji dane do porođaja!



excerpt: 
Glumica Mirka Vasiljević, koja bi trebalo da se porodi najkasnije početkom novembra, spremna je za najvažniju ulogu u živovu...


izvor: 
novosti.rs


tekst clanka: 
Glumica Mirka Vasiljević broji dane do porođaja. Junakinja hit serije "Miris kiše na Balkanu" trebalo bi da postane mama najkasnije početkom novembra, kada će na svet doneti, kako se šuška - dečaka. Lepa glumica, koja se sprema za najvažniju ulogu u životu, porodiće se u Bordou, gde njen budući suprug Vujadin Savić brani boje istoimenog fudbalaskog kluba.
Mirka je otputovala u Francusku pre više od mesec dana, posle beogradske premijere filma Ljubiše Samardžića "Miris kiše na Balkanu". Mada su gotovo svi mediji nedavno objavili da buduća mama uživa u noćnom provodu po beogradskim splavovima, Mirka je u to vreme već bila u Bordou sa svojim verenikom. Za nekoliko dana, mladom paru u Francuskoj pridružiće se i Vujadinova mama Marina Rajević, kako bi im se našla pri ruci kada beba dođe na svet, ali rođenje prvog unuka neće propustiti ni fudbalska legenda Dule Savić.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.