Batinaši opkolili dvorište Kulića, prete da ZAPALE KUĆU: Marija i Siniša van sebe, u sve UMEŠAN ZOLA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 16:52

Batinaši opkolili dvorište Kulića, prete da ZAPALE KUĆU: Marija i Siniša van sebe, u sve UMEŠAN ZOLA?

Marija je pozvala policiju čim su ljudi otišli, ali nije imala dokaza da ih je poslao Zola, jer se on u tom trenutku nalazio u Beču, gde je otišao posle diskvalifikacije u rijalitiju.

Nakon što se pročulo da je rijaliti zvezda Miljana Kulić nije trudna sa Lazarom Čolićem Zolom, koji se diskvalifikovao svojevoljno iz rijalitija, ona je javno iznela niz pretnji, pa je pozvala ljude da njemu i njegovim najmilijima polome ruke i noge, piše "Star".

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je to čuo, Zola je navodno odmah pozvao Mariju i rekao joj da ne zna na koje ljude Miljana poziva, ali da bi najbolje bilo da ona i Siniša javno kažu da niko ne sluša njihovu ćerku i da nikome ne sme da fali dlaka s glave. Marija mu je navodno drsko na to odgovorila da se nada da je čuo ko je trebalo da čuje i da on zaslužuje da ga kastriraju.

 Kako otkriva izvor za pomenuti mediji, Zola je poslao svoje drugare u Niš, ispred kuće Kulića koji su nosili crne kape na glavi kako bi uplašili Miljaninu porodicu.

- Došli su sa tri automobila i stali ispred kuće. Izašli iz auta i opklolili kapiju. Zvonili su, vikali i svirali iz kola. Marija je naišla iz grada i nije joj bilo svjedno. Govorila je da će zvati policiju. Jedan momak joj je rekao da se ne boji, da neće da joj urade ništa, ali da bi bolje bilo da se Zolino ime ne pominje. Marija se tada pravdala da je Miljana u afektu izgovorila pretnje i da nema potrebe da se nastavlja ta priča. U jednom momentu iz dvorišta je izašao i Siniša koji je lošeg zdravlja i njemu su rekli da ostave Zolu svi na miru i da će im kuća izgoreti do pepela ako Zoli bude falila dlaka sa glave - priča izvor za Star.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Star/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.