Batina je iz raja izašla

Izvor: Scandal.rs, 23.Jan.2015, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batina je iz raja izašla

Dragi moji,

od početka nedelje se svašta dešavalo, a vaša Gosipica je sve pomno pratila i saznala detalje koji će vas šokirati. Pa da krenemo redom! Pijana i Plava već dva meseca nisu u dobrim odnosima, a brat Pijane ne pljuje njenu koleginicu bez razloga i sve je to uradio po nalogu svoje sestre koja je u međuvremenu zapalila na Tajland kako ne bi prisustvovala ovom skandalu. Prava istina je da je Plava pričala prijateljima kako ju je Pijana zvala da učestvuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sa njom u “druženju” sa imućnim muškarcima koji su voljni da daju keš za njihovo društvo. Presveta Plava je sva šokirana prepričavala svojim prijateljima kako je koleginica htela da je ubaci u sumnjive radnje sa sumnjivim likovima, što je prvi saznao brat Pijane. Istog trenutka to je javio svojoj sestri koja je odmah smislila kako da se osveti bivšoj prijateljici a da iz svega izađe čista i neukaljana. Zato je pustila svog batu, inače propalog fudbalerčića i menadžera u pokušaju, da javno ispriča kako je Plava loš čovek dok Pijana uživa sa imućnim “prijateljima” na rajskim ostrvima. Ali ni Plava nije naivna, pa je i ona zapalila na Tajland pre dva dana. Još nije isključeno da će se tamo naći u društvu istih “džentlmena”, a vi ćete to prvi saznati.

Tamnoputa je opet u epicentru skandala koji je izazvao njen bivši prijatelj, iznevši u javnost da je muž ubija od batina. Međutim, vaša Gosipica je saznala da Tamnoputa zapravo uživa u šamarima koje dobija s vremena na vreme, te da joj je to duševna hrana jer je mazohista. Tako se jednoj jedinoj prijateljici koju ima nedavno poverila da najviše voli kada muž posle batinjanja uleti u spavaću sobu u kojoj je sama i uplakana, iscepa joj gaće i primora je na seks. Tada je najgnusnije vređa, naziva ku*vom i drugim pogrdnim imenima dok se seksualno iživljava nad njom. I tokom je*anja voli da joj se zalepi koja šamarčina i da na kraju ejakulira po njenom licu. Kako je poverila prijateljici, Tamnoputa jedino u tim situacijama može da doživi orgazam. Izgleda da u njenom slučaju stara izreka “batina je iz raja izašla” ima bukvalno značenje.

Šizofrena je ponovo napravila skandal, ali ovog puta na javnom mestu kada je Parking servis pokušao da joj digne auto zbog nepropisnog parkiranja. Kako bi im se osvetila izmislila je da su joj ugrozili ranu trudnoću, jer bi u protivnom javnost shvatila da je reč o psihički neuravnoteženoj osobi. Kako je vaša Gosipica saznala, Šizofrena četiri puta nedeljno ide kod privatnog psihologa i njene seanse traju i po tri sata. Od skandala sa policijom bukvalno ne izbija iz “ordinacije” u centru grada, a dobila je i terapiju lekovima. Ako joj se stanje uskoro ne popravi moraće da potraži i pomoć psihijatra, što najviše brine njenog supruga koji je iz ugledne beogradske porodice i takve afere mu uopšte ne idu u prilog. Pitanje je dokle će imati strpljenja za sve bubice svoje supruge.

Treća Diva je očajna! Što zbog toga što je ponovo nabacila višak kilograma, što zbog toga što je zabranjena na ružičastoj televiziji. Taman je spremila novi album koji bi je povratio u život posle izgubljene popularnosti kad su joj udarili embargo na najgledanijoj frekvenciji. Zato poslednjih dana besomučno zove Ružičastoj lady i šalje joj poruke, ali njoj ne pada na pamet da joj se javi. Bar ne sada kada zna da joj treba reklama i promocija. Pustiće je nekoliko meseci da se ždere, a onda će dati zeleno svetlo svojim voditeljima da je zovu u emisije. Biće to još jedna uspešno sporovedena vaspitna metoda.

A Prva Diva ponovo muku muči sa sinom. On redovno ima konflikte po gradu sa starijim momcima, a nedavno je izbio žešći okršaj sa opasnim crveno-belim navijačima. Videvši da će da se ogrebe za debele batine, obratio se majci i prvi put joj poverio kakav problem ima. Prva Diva se mnogo uplašila, pa je brže-bolje pozvala glavnog među crveno-belima, uz molbu da smiri svoje „sledbenike“ i da ne diraju njenog sina. On joj je obećao da će srediti situaciju i da ne mora da brine. Sve se može kad se hoće.

Pevačici Koki Nova godina nimalo nije dobro krenula. Čak ni svom suprugu Delfinu nije rekla veliku tajnu – da je abortirala! Nekoliko dana posle praznika, Koka je saznala da je u drugom stanju. Bila je očajna i samo je sestri rekla pravu istinu. Znajući da joj Delfin nikada ne bi dozvolio da abortira, Koka mu nije ni rekla da je trudna. Otišla je kod svog dugogodišnjeg ginekologa i brzo obavila intervenciju. Posle nekoliko dana vratila se u inostranstvo kod muža i rešila da i sama zaboravi da je „bacila sve niz reku i pošla u drugi svet…“

Omalena pevačica ponovo će se uvaliti u žestoke probleme sa mužem. Kako je Gosipica saznala, ona se nedavno u beogradskom hotelu u “Nizbrdoj” ulici sastala sa mlađim frajerom, čiji su roditelji mnogo bogati i poseduju nekoliko zgrada u srpskoj prestonici. Za rasplamsale strasti u hotelskoj još sutradan su saznali svi njegovi prijatelji pošto se hvalio da je Omalena pevačica prava seks mašina. I njegovi drugari imaju dugačak jezik pa se za njihovu akciju već pročulo širom grada. Pitanje je dana kada će to stići i do njenog mužića koji je odavno izgubio poverenje u nju. Posle će joj opet novinari biti krivi kada krenu priče o razvodu. Bolje bi joj bilo da kao Evita stavi katanac na pi*ku ako već hoće da sačuva brak.

A Vrana je ponovo počela da pije kao luda! Takoreći ne ispušta čašicu. Tako je pre nekoliko dana izbačena iz jedne kafane u našoj prestonici. Vrana je tamo bila sa većim društvom i vidno pijana pa je otela mikrofon od anonimne pevačice koja je te noći pevala i počela da zavija pred šokiranim gostima. Gazda lokala joj je prišao i zamolio je da se vrati za sto, ali Vrana nije htela ni da čuje! Sva sreća, pa je njeno društvo bilo trezvenije i nekako su uspeli da je obuzdaju, a obezbeđenje ih je sve đuture sprovelo direktno do izlaznih vrata. Gazdu je počastila žestokim psovkama, ali i pretnjama da će mu sledeći put doći sa svojim drugovima kriminalcima. A da li se sutradan sećala šta se sve izdešavalo veliko je pitanje…

Do sledećeg petka,

voli vas vaša

Gossip Girl

XOXO

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.