Baškarenje u 300 kvadrata: Mirka i Vujadin sele se u vilu vrednu pola miliona evra?!

Izvor: Scandal.rs, 11.Nov.2014, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baškarenje u 300 kvadrata: Mirka i Vujadin sele se u vilu vrednu pola miliona evra?!

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević useliće se uskoro u velelepnu vilu od 300 kvadratnih metara, vrednu pola miliona evra, koja se nalazi u beogradskom naselju Banjica. Fudbaler i glumica nisu štedeli sredstva kako bi opremili svoje novo porodično gnezdo po sopstvenom ukusu, a najviše pažnje su posvetili opremanju dečijih soba.

- Kuća ima dva sprata i šest soba. Veliki dnevni boravak opremljen je po Mirkinom ukusu, budući da će upravo u njemu najviše vremena provoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sa decom. Posebnu pažnju posvetili su opremanju dečjih soba za Adrijanu i Andreja koje su usklađene sa njiihovim omiljenim crtanim junacima. Dom u koji će se uskoro useliti ima dve gostinske sobe i jednu veliku spavaću, koja će biti Mirkina i Vujadinova - govori dobro obavešten izvor, i dodaje da kuća poseduje i teretanu za Vujadina.

- Kuća poseduje i veliko dvorište, u koje su postavljeni tobogani i lopte kako bi deca mogla da se igraju. U donjem delu kuće po Vujadinovoj želji smeštena je mala teretana zbog svakodnevnih treninga koje obavlja - završava priču naš izvor.

Kako dalje saznajemo, razlog što su Vujadin i Mirka insistirali na prostranom domu je činjenica da planiraju još dece. U prilog tome ide i činjenica da, kada su kuću počeli da grade, imali su dvoje dece, a sada kada se useljavaju, čekaju treće.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Vujadina, ali ni on ni Mirka nisu bili raspoloženi da pričaju na ovu temu.

Izvor: Alo!

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.