Izvor: Scandal.rs, 04.Feb.2020, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barbaru znamo iz Zadruge! Muž je trovao DECU DROGOM! Pre Zadruge PROSJAČILA!

Učesnica rijalitija Barbara Pajović navodno je preživela pakao otkako je njen suprug Aleksandar Đorđević u zatvoru. Barbara je, kako kaže izvor, bila primorana da ostavi dvoje male dece kod prababe i babe da bi im zaradila koju “crkavicu” da prežive. “Barbara se muči otako se rodila, ništa joj u životu nije išlo od ruke. Ostala The post Barbaru znamo iz Zadruge! Muž je trovao DECU DROGOM! Pre Zadruge PROSJAČILA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Zadruga u nikad GOREM stanju, prljaština i PO ZIDOVIMA!

Izvor: Scandal.rs, 04.Feb.2020

Svake sredu u “Zadrugu” dolazi učesnica prve sezone Goca Džehverović, kako bi opomenula ukućane da moraju biti uredni. U prvoj “Zadruzi” za to je bio zadužen higijeničar Proka, ali izgleda da je i on digao ruke od aljkavih takmičara. Kako ni Goci ne ide da ih dovede u red, vernim gledaocima...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.