Izvor: Svet, 14.Okt.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barbara Strejsend zaboravila na pastorka: Porodica mu živi u luksuzu, a on pretura po kontejneru!

Porodica Barbre Strejsend ima skoro 500 miliona dolara u banci, a dok oni uživaju u svom luksuznom životu u Holivudu, njen problematični pastorak ostao je bez krova nad glavom.
Džes Brolin, sin glumca Džejmsa Brolina, nedavno je fotografisan kako pretura po kontejneru u gradu Ohaju u Kaliforniji. Nakon što je izgubio stan 2011. godine, koji je plaćao 800 dolara mesečno, ovaj 41-godišnjak sada živi na ulici i spava u napuštenim objektima stotinjak kilometara udaljenim od raskošne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kuće u kojoj živi njegova porodica.

Prema pisanju medija, Brolin je nasledio šestocifrenu sumu novca kada je njegova majka Džejn Kameron Agi, poginula u saobraćajnoj nesreći 1995. godine.
Portparol porodice Brolin kaže da su oni uradili sve što je u njihovoj moći da pomognu Džesu.
“Ponudili smo pomoć i podršku i nastavićemo to da radimo. Mnogo ga volimo i želimo mu samo najbolje”, naveli su u saopštenju.

Autor: Life Content
Foto: SIPA, YouTube Screenshot

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.