Barbara Bobak se osvrnula na detinjstvo, pa otkrila istinu: Sada kad imam novca PLAŠIM SE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 17:39

Barbara Bobak se osvrnula na detinjstvo, pa otkrila istinu: "Sada kad imam novca PLAŠIM SE"

"Roditelji su od usta odvajali da meni kupe igračke..."

Popularna pevačica Barbara Bobak ne prestaje da niže uspehe. Neretko je u žiži javnosti kako zbog svojih hitova tako i zbog rekordno posećenih nastupa.

Pre jednog takvog nastupa odlučila je osvrnuti se na svoje odrastanje, ali i trenutni put.

Kako je u toku ski sezona, a Barbara je nastupala upravo na Kopaoniku pevačica je odlučila otkriti da li se oprobala u nekom od zimskih sportova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Još uvek nisam naučila... Kad sam bila mala, iskreno, nismo imali para za te sportove, a sada kada se ima - nemam vremena. Malo se i bojim, iskreno, vidi šta se Šumaheru desilo... da se ne polomim ovde, a tek sam ušla u estradni svet. (smeh) Šalim se... Volela bih da naučim i ići ću sigurno, ali nisam imala priliku do sada - navodi pevačica.

Barbara je progovorila i o periodu odrastanja. Govorila je o tome na koji način su se njeni roditelji žrtvovali da joj obezbede srećno detinjstvo.

- Ne, vidi... Roditelji su se stvarno trudili da meni priušte, često su odvajali sebi od usta da meni kupe neke igračke. Uvek sam imala najbolje lutke, skejtbordove, rolere, sve to, ali uvek sam želela tako neke gluposti što nisu hteli da mi kupe ne zato što nisu imali para, nego zato što je bila totalna glupost. Nije meni ništa falilo, stvarno, išli smo mi i na more i sve, ali jedino na skijanje nikad nismo išli, to je ipak malo skuplji sport - rekla je Barbara.

Takođe je dodala da danas kada može sebi ispuniti svaku želju veoma često to i radi čak i u većim količinama nego što bi to trebalo da bude.

- Sada sam postala onaj teški konzumer. (smeh) Vidim reklamu i... Tako kupujem gomilu gluposti, jer sam kao mala gledala TopShop ali nisu hteli da mi kupuju, pa sad kod kuće imam gomilu nekih kineskih gluposti! (smeh) Kad vidim ono "još malo pa nestalo", ja poručim odmah dva! (smeh) Pretvorila sam se u konzumera, ali valjda ću se i od toga izlečiti - dodaje pevačica.

S obzirom na to da je njen otac i njen najbliži saradnik, Barbara je govorila i tome koliko joj znači njegova podrška i kako sarađuju na nastupima, te da li je nekada došlo do neke neprijatne situacije.

 - Mi s lepom energijom uvek dođemo na nastup, pa nas ljudi sa lepom energijom i dočekaju. Nismo imali takvih problema. A, sad, te neke sitne stvari, znaš ono, publika, pijani ljudi, ako je neko nekad i krenuo da pravi neki problem, uglavnom postoji obezbeđenje koje se time bavi. Moj tata je čovek od 50 godina, nema smisla da on uleće i da se tuče s nekim, niti bih ja to dozvolila, pre bih ja uskočila nego pustila njega. Ali, nije bilo potrebe stvarno - kaže Barbara.

Srbija Danas/Telegraf.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.