Bane: Sa Kaćinom i mojom vezom je sve u redu!

Izvor: Poznati.info, 25.Avg.2013, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane: Sa Kaćinom i mojom vezom je sve u redu!

Vest da su Katarina Živković i Bane Janković raskinuli trogodišnju vezu juče se brzinom munje proširila na internetu i mada u početku nije želeo ništa da komentariše, maneken se na kraju, zbog odjeka na koji je priča naišla, u izjavi za naš list oglasio rekavši da je njihova ljubav jaka kao i uvek.

Bane i Kaća | Foto: G. Srdanov

- Nemam potrebu da pravdam bilo kome, nikada nismo raskidali, kako se piše, i nikada nismo imali većih kriza u vezi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Stvarno ne želim više tu priču da komentarišem. Sve je OK sa Kaćom i sa mnom i sa našom vezom – izjavio je Bane za dnevni list „Alo!”, što je u suprotnosti sa izjavom koju je njegova (bivša?) draga dala tokom jučerašnjeg dana. Naime, pozvana da prokomentariše da li je istina da su raskinuli zbog slika na kojima je Bane prisan sa drugom devojkom, Katarina je rekla:

Bana i Kaća | Foto: G. Srdanov

Prema našim saznanjima, Katarina i Bane se jesu nakratko udaljili, ali iako nisu zajedno provodili dane, svakodnevno su se čuli, te udaljenost nije uticala na njihovu ljubavnu vezu.

Smuvali se u rijalitiju!

Katarina Živković i Bane Janković su se 2010. godine upoznali u jednom od rijaliti programa, gde su između njih proradile emocije, nakon čega su uplovili u ljubavnu vezu. Iako se često spekulisalo o njihovim svađama i raskidima, njih dvoje su to stalno demantovali, a svoju vezu začetu u rijalitiju održavaju već treću godinu.

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Bane i Kaća: Mi smo u ljubavi, uskoro svadba!

Izvor: Blic, 26.Avg.2013, 15:32

Katarina Živković i Bane Janković kažu da se brinu zbog priča oko raskida njihove veze, i dodaju da je jedina istina to da se vole...- Sa našom vezom je sve u redu. Nismo raskinuli, ali želimo da stavimo akcenat na naše karijere, a ne da nas spominju samo zbog naše veze - uglas su nam rekli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.