Baking trend šminkanja! Makeup koji traje celu noć! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 21.Feb.2020, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baking trend šminkanja! Makeup koji traje celu noć! (VIDEO)

Drag kulturi imamo da zahvalimo za gomilu trendova, pogotovo u sferi lepote i nege. Baking trend šminkanja! Makeup koji traje celu noć! Mnoge poznate ličnosti, poput Kim Kardashian i političarke Alexandria Ocasio-Cortez rade baking kao poslednji čin u šminkanju. 

Drag kulturi imamo da zahvalimo za gomilu trendova, pogotovo u sferi lepote i nege. Drag šminka je moćna šminka - ona nam omogućuje da u potpunosti menjamo oblik svog lica i da nam makeup traje celu noć. Jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << od glavni elemenata u transformisanju crta lica je tzv. baking. U pitanju je makeup tehnika koja dugo traje, i prilikom njenog nanošenja koristi se tečni korektor i puder. Nakon korektora stavljate puder u velikoj količini, sačekate 10-ak minuta i nakon toga višak skinete četkom.

Mnoge poznate ličnosti, poput Kim Kardashian i političarke Alexandria Ocasio-Cortez rade baking kao poslednji čin u šminkanju. Ova tehnika šminkanja je posebno korisna i praktična za osobe sa masnom kožom.

 Konačno udobni model! Najmodernije cipele za proleće 2020. godine!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.