Baka Prase najboljem prijatelju kupio SVADBENI POKLON od 50.000 evra - svatovi zatečeni i vrište od iznenađenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 15:39

Baka Prase najboljem prijatelju kupio SVADBENI POKLON od 50.000 evra - svatovi zatečeni i vrište od iznenađenja

Veliko iznenađanje

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, svom najboljem prijatelju Igoru, za svadbu je poklonio automobil od 50.000 evra.

Bogdan je, naime, istakao da je odlučio da svom prijatelju kupi automobil jer je uvek bio tu za njega i ovo je bio način da mu se na tome zahvali.

Jutjuber je želeo da iznenadi svog prijatelja Igora, ali opet nije želeo da mu kupi bilo koji auto već onaj koji on sam odabere.

Zato ga je odveo u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << salon automobila uz priču kako se bira automobil za "giveaway", onaj koji će pokloniti svojim pratiocima.

Na dan svadbe mu je uručen poklon, skupoceni automobil, a Bogdanov prijatelj Igor je ostao bez teksta kada je video iznenađenje.

- Bože, frapiran sam! - rekao je iznenađeno Igor.

- Hvala ti na svemu, hvala što si uz mene. Ovo je za tebe, voli te brat! Želeo sam da ti za svoje venčanje „unboxuješ“ ovaj auto – imaš sedište, imaš nalepnice da ih odlepiš, pa da vidimo kako sve to izgleda - rekao je Baka Prase pokazujući svom prijatelju.

- Nov novcijat, 15 hiljada je prešao. Da te lepo služi, da ga voziš u zdravlju, sreći i da možeš bebu da staviš na zadnje sedište - rekao je između ostalog Baka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.