Bahato ponašanje: Mima Karadžić blokirao saobraćaj usred Budve!

Izvor: Svet, 16.Avg.2015, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bahato ponašanje: Mima Karadžić blokirao saobraćaj usred Budve!

Mima Karadžić blokirao je saobraćaj u Budvi jer se parkirao na mestu na kome je to zabranjeno.
Popularni glumac i producent izazvao je haos na glavnoj magistrali ispred jednog hotela kad je usred velike gužve ostavio svoj džip na nedozvoljenom mestu i ušao u hotel, gde se zadržao petnaestak minuta. To je iznerviralo ostale vozače, koji nisu mogli da prođu zbog njegovog džipa. Mnogi su i znali čije je vozilo, pa su počeli da viču i psuju glumca.
“To je od Save >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Bačića, zovite ga da se pomeri, sram ga bilo, zbog njega je napravljena kolona”, nervozno su pričali učesnici u saobraćaju.
Kad je Mima izašao iz hotela, ušao je u kola i odvezao se ne obazirujući se na brojne prozivke
Novinari su pozvali glumca, koji se iznervirao zbog pitanja.
“Nemojte me zvati za te gluposti. Pa šta ako sam se zaustavio gde je nedozvoljen parking, to je bilo baš nakratko, samo da izvadim kofer. Nije ni važno šta sam radio i zbog čega. Glupo je da me zbog toga zovete. Ne znam da li se neko ljutio, ne zanima me, ostavite me na miru. U kolima sam, idem na Adu Bojanu, čujemo se”, poručio je Mima Karadžić i spustio slušalicu.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bahato ponašanje: Mima Karadžić blokirao saobraćaj usred Budve!

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2015

Mima Karadžić blokirao je saobraćaj u Budvi jer se parkirao na mestu na kome je to zabranjeno...Popularni glumac i producent izazvao je haos na glavnoj magistrali ispred jednog hotela kad je usred velike gužve ostavio svoj džip na nedozvoljenom mestu i ušao u hotel, gde se zadržao petnaestak...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.