Bacile oko na istog frajera: Ljubomorna Šavija gasila cigarete po telu manekenke?!

Izvor: Svet, 12.Jan.2016, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacile oko na istog frajera: Ljubomorna Šavija gasila cigarete po telu manekenke?!

Starleta Nataša Šavija napravila je totalni haos na jednoj rođendanskoj zabavi. Ona je gasila cigarete po telu manekenke Danice Obradović, bivše žene košarkaša Kimanija Frenda. Učesnica “Parova” je bila ljubomorna na atraktivnu Danicu jer se vrzmala oko udvarača na koga je Šavija bacila oko, piše Informer.
“Obe su bile pripite i muvale su se s istim dečkom. Nataša je zbog toga odlepila i prvo je kao slučajno opekla cigaretom Danicu”, priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svedok koji je želeo da ostane anoniman i dodaje:
Danica je poludela kada ju je Nataša prvi put opekla i počela je da je vređa. To je Šaviju još više izbacilo iz takta pa je nastavila da je žari cigaretom po telu, a onda je namerno progorela Daničinu skupocenu hlajinu. Manekenka je tad akrenula da udari Natašu, ali su na svu sreću gosti koji su bili za njihovim stolom reagovali na vreme, pa nije došlo do fizičkog obračuna. Danica je počela da se trese od besa, a kada je videla da Šavija neće prestati da je maltretira, pokupila se i besno napustila klub”.
Starleta je potvrdila celu priču:
Ja sam korektna i sa svima sam dobra, ali kada je neko bezobrazan i kada mi stane na žulj onda umem da budem oštra. Svako ko me poznaje zna da ne dam na sebe“.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bacile oko na istog frajera: Ljubomorna Šavija gasila cigarete po telu manekenke?!

Izvor: Scandal.rs, 12.Jan.2016

Starleta Nataša Šavija napravila je totalni haos na jednoj rođendanskoj zabavi. Ona je gasila cigarete po telu manekenke Danice Obradović, bivše žene košarkaša Kimanija Frenda. Učesnica “Parova” je bila ljubomorna na atraktivnu Danicu jer se vrzmala oko udvarača na koga je Šavija bacila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.