Bacila flašu, pa napustila emisiju! Dalila potpuno van kontrole!

Izvor: Svet, 06.Nov.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacila flašu, pa napustila emisiju! Dalila potpuno van kontrole!

Veliki šef je sinoć odredio nove kazne za zadrugare. Dalila Dragojević, Iva Grgurić, Ivana Šopić, Stefan Milošević i Bane Čolak su kažnjeni zbog toga što su juče ulazili u prodavnicu iako je Veliki šef jasno odredio da samo 15 najmlađih zadrugara mogu da idu u kupovinu.
Tu kaznama nije bio kraj. Zbog drugih kršenja pravila “Zadruge”, Veliki šef je odredio da svi zadrugari budu kažnjeni sledeće nedelje sa umanjenjem budžeta za po 1.000 dinara.
Ove kazne su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << najteže pale Dalili, koja je tvrdila da je ona dobila dozvolu obezbeđenja da uđe u prodavnicu.

Nešto kasnije, ona se posvađala i sa Markom Đedovićem u vezi istog problema i u jednom trenutku je krenula da plače, nervozno je bacila flašu i napustila je emisiju. Za njom je brzo izašao i njen suprug Dejan Dragojević.
svetsvet
The post Bacila flašu, pa napustila emisiju! Dalila potpuno van kontrole! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.