BULIĆ I ZVEZDAN OČI U OČI - Otkriveno da li se Slavnić plaši Ace Njega baš boli uvo za celu priču! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 12:07

BULIĆ I ZVEZDAN OČI U OČI - Otkriveno da li se Slavnić plaši Ace "Njega baš boli uvo za celu priču!" (VIDEO)

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U emisiji "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je bivša rijaliti učesnica Jovana Novakov Šmizla.

Budući da je Anu Ćurčić ispratila u Zadrugu, Jovana nam je otkrila Anine detalje iz života sa Zvezdanom Slavnićem.

Podsetimo, Ana je tokom učešća u Zadruzi pomenula i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je "neko čuva" napolju, te pozdravljala i Acu Bulića, svoju prvu ljubav iz detinjstva, a onda su stigli i pokloni od njega.

Jovana je u emisiji prokomentarisala da je vrlo čudno da niko od Aninih prijatelja nije reagovao u spoljnom svetu, niko nije znao da ona proživljava psiho-fizičko nasilje, kao što je govorila u rijalitiju, a sada kada je ona progovorila o tome u Zadruzi, odjednom svi komentarišu:

- Kakve veze ima sada Bulić sa celom ovom pričom, kao njen bivši dečko, ne razumem? Sad kao ja se svađam sa mužem i pomenem bivšeg dečka. Ne znam šta je htela da uradi sa tim, u stvari znam, da zaplaši Zvezdana, da - rekla je Jovana u emisiji "Između dve vatre".

- Svaki dečko je ljubomoran na bivšeg sa kojim si nešto bitnije imala. - rekla je, a onda iznela svoj stav da li misli da se Zvezdan plaši Bulića i kako će izgledati njihov susret oči u oči:

- Ne. Mislim da Bulića to ne zanima. Mislim da Bulića boli uvo za celu priču i za rijaliti. Acu Bulića sam ja upoznala... kad sam ga sad videla po portalima, ja ga nisma prpeoznala. Ali sam ga upoznala u klubu. On je tu provodio noći noći, tako sam ja znala ko je taj čovek. Napravljeni su klipovi na internetu gde niko živ nije znao za nasilje, niko, niko, niko živ. Aca se isto ogradio, nije znao za nasilje. E onda su se odjednom svi setili da znaju, setili su se, a niko napolju nije reagovao - rekla je Šmizla u emisiji.

Šta je još rekla na ovu temu, pogledajte u videu ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.