BULIĆ I ANA SE TAJNO SMUVALI PRED NJEN ULAZAK U ZADRUGU: Raskrinkavanje Ćurčićeve uživo u emisiji Želela je prvo mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 09:43

BULIĆ I ANA SE TAJNO SMUVALI PRED NJEN ULAZAK U ZADRUGU: Raskrinkavanje Ćurčićeve uživo u emisiji "Želela je prvo mesto"

Šok nad šokovima!

Ivan Marinković, bivši zadrugar, gostovao je u emisiji "Narod pita" i tom prilikom žestoko opleo po drugoplasiranoj Ani Ćurčić i odgovarao n apitanja gledalaca.

Gledateljka je iznela svoju teoriju da je Ana ušla u tajnu vezu sa Acom Bulićem, dok je Zvezdan Slavnić bio u Zadruzi, a pre njenog ulaska u Belu kuću.

- Ja sam uvek u elementu - rekao je Ivan.

- Ana je meni potpuno antipatična, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njena fizionomija, gestikulacija, ponašanje. Ušla je sa rečenicom da je bezuslovno volela Zvezadna, a znate li ko se bezuslovno voli? Deca. Ona se žena ne seća onoga što je izrekla, a to može samo osoba koja ne govori istinu jer čovek koji laže taj zaboravlja. Druga stvar je da mislim da je bila u vezi, ono što je taj Bulić izrekao što se nije složilo sa tim da ju je viđao na večrima, ručkovima, izlascima. Oni su pre ulaska njenog verovatno i ušli u neki tajni odnos. Imam jako dobru intuiciju, uvek sam s početka znala ko je pobednik Zadruge. Priču da su se Bulić i žena razišli pre Zadruge ne može ni moj sin od 14 godina da popije. njeno perfidno provociranje je imalo za cilj da od sebe pravi žrtvu, želela je prvo mesto - rekla je gledateljka.

- Anđela nije iskoristila Zvezdana, Anđela nema momka, Anđela voli Zvezdana, pravi Bungiši nikad nisu rekli ništa ružno rpotiv Ivana, nije dogovor između njih, Bungiš su malde žene a ne babe. Sve je laž ona voli Zvezdana samo je bila umorna od osam meseci - pročitao je Ivan poruku Bungiš tima.

- Meni ne može da bude opravdanje da je umorna od nečega, ja sam je podržavao i borio se za njih. Tako da Bungiši Ivan glup nije i ne govorite u Anđelino ime neka mi se javi ako ima potrebu - rekao je Ivan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.