BUKVALNO ME JE SLOMILO! Mc Stojan pozitivan na koronu i uputio svima OZBILJNU PORUKU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 17:53

"BUKVALNO ME JE SLOMILO!" Mc Stojan pozitivan na koronu i uputio svima OZBILJNU PORUKU! (FOTO)

"Zakačio sam koronu i verujte da mi je bilo jako teško."

Pevač Marko Stojković, poznatiji javnosti kao Mc Stojan, pozitivan je na koronu, pa je to podelio sa svojim pratiocima na Instagramu i apelovao na ljude da se čuvaju jer mnogi ne shvataju ozbiljnost situacije.

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

- A sad, ne tako lepa slika nije me bilo duže vreme, ali zakačio sam koronu i verujte da mi je bilo jako teško. Prvi nisam shvatao ozbiljno, ali kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me je dohvatilo bukvalno me je slomilo. Molim vas da se čuvate i da smanjite kontakte na minimum. Moram da apelujem na ljude jer mnogi još uvek ne shvataju koliko je ovo ozbiljno. Molim vas čuvajte se - napisao je on.

Veliki broj naših poznatih ličnosti je bio zaraženo koronavirusom, a nažalost neki su preminuli od istog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.